Green Plus, Produs ecologic, Carburant minus 10%, Fum minus 50%, Putere plus 12%, Prelungeşte viaţa motorului. Pentru benzină, motorină, biodiesel, cărbune.

ARII DE UTILIZARE

Cel mai eficient mijloc de perfecţionare în industria carburanţilor

Carburantul modern este în cel mai bun caz imperfect. Dovada se poate vedea în aer sub formă de smog şi ploi acide, iar efectele sunt înspăimântătoare; Green Plus este cel mai eficient mijloc de prefecţionare în industria carburanţilor, fapt dovedit de teste certificate pe cinci continente. Green Plus este folosit actual în toată lumea în benzină şi în motorină ca o soluţie pentru perfecţionarea carburantului. Flotele de camioane şi maritime, furnizorii de energie şi câteva dintre cele mai mari companii petroliere din lume folosesc acum Green Plus pentru a reduce semnificativ emisiunile, a creşte performanţa şi a economisi carburanţi.

Testat guvernamental în întreaga lume

Adevărata dovadă a posibilităţilor unui produs este dată de testele certificate efectuate de organizaţii oficiale independente. Eficacitatea lui Green Plus devine incontestabilă examinând rezultatele acestor teste efectuate de laboratoare şi guverne de pe cele cinci continente.

DETALII

Alegeţi aria de utilizare care vă interesează