Green Plus, Produs ecologic, Carburant minus 10%, Fum minus 50%, Putere plus 12%, Prelungeşte viaţa motorului. Pentru benzină, motorină, biodiesel, cărbune.

CATALIZATOR, NU ADITIV

Aditivi:

Aditivul îmbunătăţeşte o anumită calitate a substanţei gazdă. Aditivii sunt dezvoltaţi pentru obiective speciale (efecte diluante, corozive, lubrifiante – putem aminti de exemplu aditivii pentru decocsificare, pentru reducerea fricţiunii, pentru reducerea consumului de motorină etc.). În timp ce satisfac această cerinţă, se întâmplă să aibă efect negativ asupra unui alt parametru, de exemplu să mărească emisiunea de substanţe nocive. Aditivii carburanţilor premium actuali de exemplu accelerează combustia, dar creşterea puterii solicită mai mult motorul.

Green Plus:

Pentru acţionarea catalizatorului de combustie Green Plus în fond nu este nevoie de carburant.

Aditivii au fost concepuţi şi sunt folosiţi pentru a schimba, a îmbunătăţii o anumită caracteristică a carburantului sau a unei piese a motorului.

Green Plus nu este un aditiv, ci un catalizator de combustie. Nu se implică în lubrifiere, nu măreşte numărul octanic, nu modifică, nu perfecţionează carburantul. Până nu este în apropiere de flacără, nu produce nici o reacţie. Intră în acţiune atunci, când cu ajutorul unei substanţe de transmisie putem să-l transportăm la locul combustiei. Dacă există flacără, există căldură, acţionează, dacă nu există flacără, nu există căldură, nu face nimic. Diferă şi prin aceasta de aditivi.

Green Plus este un catalizator de combustie care nu dăunează mediului, pentru a acţiona, nu necesită neapărat motorină, kerosen sau benzină, căci acţionarea sa nu depinde de faptul că-l turnăm sau nu în carburant, ci de aceea dacă se întâlneşte cu flacăra în spaţiul de combustie.