Green Plus, Produs ecologic, Carburant minus 10%, Fum minus 50%, Putere plus 12%, Prelungeste viata motorului. Pentru benzina, motorina, biodiesel, carbune.

UTILIZAREGreen Plus nu este un aditiv, ci un catalizator, astfel utilizatorul poate observa īmbunatatire tot mai accentuata daca foloseste Green Plus continuu, la fiecare alimentare a vehiculului. Catalizatorul īsi exercita efectul benefic daca este prezent la ardere. Daca se īntrerupe utilizarea de GP, se restabileste consumul vechi, mai mare.

Green Plus īsi exercita efectul īn flacara, de aceea actioneaza acolo unde este prezenta flacara. Pentru a ajunge la flacara, mediul cel mai propice este aerul. Īn unele cazuri ajungerea la flacara se poate asigura doar prin transmisii, īn aceste cazuri catalizatorul poate fi transmis pāna la flacara fiind amestecat īntr-un combustibil.

Comercializam catalizatorul nostru de acrburant lichid, Green Plus īn flacoane de 1 litru, pentru diluare folosim alcool izopropilic. Una din caracteristicile principale ale lui Green Plus este aceea ca este perfect miscibil cu carburantul. Aceasta performanta a stiintei sta īn contrast puternic cu alte īncercari de a perfectiona arderea. Aceste alte abordari deseori cer folosirea de substante chimice volatile si metale care au o tendinta de a se elimina sau de a cere cantitati crescute pentru a avea vreun efect. Īn schimb Green Plus poate fi adaugat īn cantitati extrem de mici la cantitati mari de carburant.

Pentru uz personal sau mai redus

Catalizatorul cu concentratie de 1:500 ajunge pentru 500 de litri de carburant (mai ales pentru motociclete, pāna la 1000 cm3).
Cel cu concentratie de 1:1000 ajunge pentru 1000 de litri de carburant (pentru autoturisme, autoutilitare, peste 1000 cm3).
Green Plus trebuie adaugat direct īn carburant, la fiecare alimentare, turnānd pur si simplu īn rezervor cu ajutorul capacului si al gradatiei de pe flacon.

Utilizare īn cantitate mai mare

Pentru utilizare īn cantitate mai mare exista concentratie de 1:5000, 1:10.000, 1:50.000, pāna la 1:10 milioane. Aceasta este recomandata pentru diferite scopuri industriale, pentru rezervoare proprii de carburanti, cazane cu performanta ridicata, centrale energetice.
Īn aceste cazuri specialistii utilizatorului si producatorului stabilesc īmpreuna conditiile tehnice cele mai potrivite.