Green Plus, Produs ecologic, Carburant minus 10%, Fum minus 50%, Putere plus 12%, Prelungeşte viaţa motorului. Pentru benzină, motorină, biodiesel, cărbune.

ECOLOGIECarburantul modern este în cel mai bun caz imperfect. Dovada se poate vedea în aer sub formă de smog şi ploi acide, iar efectele sunt înspăimântătoare; astmul la copii aproape s-a dublat în ultimii 5 ani în zonele populate ale Terei. Încălzirea globală a devenit temă de conversaţie banală, şi toate acestea au legătură directă cu calitatea carburanţilor folosiţi în autoturisme, camioane, vapoare şi utilaje de forţă pe tot globul.

Green Plus este cel mai eficient mijloc de prefecţionare în industria carburanţilor, fapt dovedit de teste certificate pe cinci continente. Green Plus este folosit actual în toată lumea în benzină şi în motorină ca o soluţie pentru perfecţionarea carburantului. Flotele de camioane şi maritime, furnizorii de energie şi câteva dintre cele mai mari companii petroliere din lume folosesc acum Green Plus pentru a reduce semnificativ emisiunile, a creşte performanţa şi a economisi carburanţi.